Топ новостей


РЕКЛАМА



Календарь

Главная Новости

Молитва про любов – кращий спосіб налагодити своє особисте життя |

Опубликовано: 29.09.2018

“… знайшла того, кого покохала душа моя,

вхопилася за нього і не відпустила його,

доки не привела його в дім матері моєї. .. “.

“Пісня пісень”

Ми приходимо в цей світ за любов’ю

Кожен, хто приходить у цей світ, потребує любові. Людина – істота вкрай залежне від того абсолютного світла життя, іменованого коханням. Спочатку, з самого моменту свого зачаття, він жадає отримувати її від батьків і найближчого оточення: членів сім’ї, родичів, друзів. Дорослішаючи, він розуміє, що йому потрібна любов іншої людини. Ця любов інша: не дружня, не батьківсько-материнська, не братська, абсолютно інша … Любов абсолютно чужої людини, за якого він буде згоден віддати власне життя. Ось у цей момент людина розуміє, що готовий не тільки прийняти любов, він готовий сам віддавати (тому, що любов – це не приймати і брати, а дарувати й віддавати) і бути від цього щасливим.


Our Miss Brooks: Another Day, Dress / Induction Notice / School TV / Hats for Mother's Day

Як шукати любов і навіщо потрібна молитва про любов?

Що робити дорослій людині, коли він відчуває потребу в любові, але не бачить в своєму оточенні тієї людини, кого зможе полюбити і з ким рука об руку піде по життю? Потрібно просити Всесвіт дати такої людини. Те, що думка матеріальна – вже давно стало непорушною істиною. Про це говорить наука (в першу чергу психологія), всі релігії, філософії, і різного роду знання, накопичені людством за тисячоліття, свідчать: якщо сильно людина чогось захоче і попросить про це, він обов’язково отримає бажане. На цьому побудовані всі магічні знання, про це говорить Ісус у Новому завіті: стукайте і відкриється, просіть, і дано вам буде. Як просити про любов? Залежить від того, кого просити, від кого ви хочете отримати яку любов, до того і буде ваша прохання. Хочете пристрасну любов отримати від духів, від різних невідомих сил, застосовуйте змови й привороти. Що це дасть? У кращому випадку – нічого. У гіршому – від невідомих сил отримаєте щось невідоме, потім будете розбиратися з ним самі, а від духів взагалі навряд чи варто чекати чогось хорошого для себе … Краще і надійніше всього – попросити допомоги у Бога, тобто звернутися до нього з молитвою. Вам потрібна молитва про любов.

Яка потрібна молитва про любов?

Для захисту від злих духів, від псування на безшлюбність і інших подібних підступів чужий заздрості й ненависті читати потрібно Псалом 90. Читати його потрібно часто: 1 раз на день, або хоча б 1 раз на тиждень. Це допоможе зняти напущенние псування, якщо вона є, і захистить від нових замахів. Виберіть собі молитву про любов з молитвослова, або говорите своїми словами. У молитвословах є молитви про шлюб для дівчат і для чоловіків. Хочу звернути вашу увагу на те, що ви не знайдете там такого, як молитва про любов чоловіка, або молитва про любов дівчини. Любов до протилежної статі без шлюбу вважається гріховним. Просити про таку любов, природно, у Бога не можна. Тому, якщо серйозно зайнялися вирішенням питань особистого життя, то просити треба про шлюб.

З ким, Бог вам сам покаже. Для цього ви до нього і звертаєтеся. Довіра до Бога має бути, висловлюючись сучасною мовою, за замовчуванням. Звертайте увагу на молитви про любов:

Господу Богу для дівиці про вдале заміжжя Пресвятій Діві Марії святої Матрони Московської Миколі чудотворцеві про шлюб великомучениці Варварі Ксенії Петербурзької

Є також прекрасна католицька молитва святому Йосипові про доброго чоловіка. Ще добре б попросити маму молитися великомучениці Катерині за дочку про хороше нареченого. Материнська молитва дуже сильна і дієва.

Як дізнатися свою долю?

І чоловіку і жінці, якщо вони вже з кимось зустрічаються , для того, щоб перевірити чи той це чоловік, який один єдиний, посланий долею на все життя, дуже корисно молитися такою молитвою: Господи, ввіряю Тобі мої відносини з (називайте ім’я людини). Якщо вони на користь мені, то нехай вона (він) буде моєю дружиною (чоловіком). Якщо це та людина, все складеться до весілля, якщо немає – розлучитеся. У такому випадку, не здумайте повертати цю людину. Бог адже вам ясно сказав – не ваше це.

Як молитися про кохання?

Богу абсолютно все одно як Ви молитеся, тобто, що говорите . Головне – що Ви відчуваєте. Він дивиться у ваше серце і бачить все, що ви тільки хочете сказати. Тому постарайтеся втілювати в слова щирі помисли, а помисли зробити чистими і ясними, в першу чергу для себе. Тому, як що попросите всім серцем і всіма помислами, то і збудеться. Якщо ви хочете любові, повинні знати і розуміти яку любов. І чи готові ви відповісти на почуття? Я хочу, але не знаю чого, більше означає: не хочу взагалі, або – мені нудно, хочу пригод. Пам’ятайте, якщо корабель не знає, куди йому плисти, жоден вітер не буде йому попутним. Будьте щасливі в коханні.


Реклама



Новости




rss